Workshop Low key fotografie

 

DSC04385

Workshop Low key fotografie

Low key fotografie is de kunst van het weglaten, het verhullen in donker maakt dat delen die wel verlicht zijn er meer uitspringen en roepen vragen op wat er niet te zien is.
Je kunt low key fotografie op veel manieren doen, maar zelfs met de meest eenvoudige middelen kun je al heel aardige resultaten bereiken.
Lijkt het je gaaf om zelf eens keer iets met low key fotografie te gaan doen maar weet je nog niet precies hoe je dat aan moet pakken ?
Wil je weten hoe je met behulp van heel weinig hulpmiddelen, gewoon thuis bijvoorbeeld in de huiskamer zo'n foto kunt maken ?

je kunt een workshop volgen waarbij ik je uit ga leggen hoe je zoiets moet belichten, welke (huiskamer) middelen je kunt gebruiken voor zo'n foto te maken en hoe deze toe te passen.
wanneer de theorie een beetje geland is gaan we vervolgens die low key fotografie ook in de praktijk uitvoeren zodat je zelf een low key foto gemaakt hebt en ook een low key foto hebt van jezelf.

De Lowkey fotografie workshop is voor 2 - 3 personen  en zal voor een klein deel uit theorie bestaan en voor de rest uit het zelf doen.
Het is de bedoeling dat in ieder geval je tenminste een foto hebt gemaakt van iemand anders, en dat je een foto hebt van jezelf, gemaakt door iemand anders.

prijs op basis van minimaal 2 deelnemers is 25 euro voor een 2 uur durende workshop.

Comments are closed.