Rotterdam huisdierfotografie

Moopix (Huis)Dierenfotografie in Rotterdam.

DSC09888

 

Voor een mooi portret van je hond, kat, paard of enig ander huisdier ben je bij Moopix aan het juiste adres, (Huis)dieren zitten in ons hart, als je zelf geen (huis)dieren hebt is dat soms moeilijk te bevatten, maar voor de mensen die dat zelf wel hebben, die weten precies wat ik bedoel.
Ik houd van dieren, sterker nog mijn passie is dieren, met in het bijzonder mijn eigen roedel van 4 sledehonden.

Ik weet wat het is om van een dier te houden maar ook wat het is om  het op een dag los te moeten laten en te laten gaan, en wat ben ik blij met de mooie portretten die ik heb laten maken of die ik zelf gemaakt heb van ze.
Ook als je huisdier plots overleden is of het einde met rasse schreden nadert, ik wil je graag helpen door het maken van een mooie foto voor het definitieve afscheid daar is. Neem gerust contact op met me voor meer informatie.

DSC09444

Kies een van deze opties :

Huisdierenshoot
Portretshoot
Famillieshoot
Loveshoot
Duoshoot
Glamourshoot
Boudoirshoot
Zwangerschapsshoot

 

klik hier
klik hier
klik hier
klik hier
klik hier
klik hier
klik hier
klik hier

SONY DSC

Ik ben een allround fotograaf, gespecialiseerd in zowel studio als locatie fotografie van mens, (huis)dier, evenementen, concerten, feesten en dergelijke. 
Alle foto's worden gemaakt in 16-bits RAW formaat op hoge resolutie, wat zorgt draagt voor het allerbeste resultaat en ruimte laat voor nabewerking zonder verlies.
Zodat het eindresultaat een foto is met de juiste kleur balans en een uitgebalanceerde licht / schaduw mix.
Bij Moopix bent u aan het juiste adres voor alle soorten fotografie, in de Moopix Studio in Eindhoven of op locatie.

Comments are closed.