Moopix

DSC04354

Hallo en welkom, mijn naam is Eddie van Loon en ik woon al ruim een halve eeuw in Eindhoven.

Na jaren als fervent amateur fotograaf hoofdzakelijk foto's voor mezelf gemaakt te hebben, vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden, en mijn werk en mijn diensten op een breder en professioneler niveau te gaan aanbieden. 
Ik fotografeer van jongs af aan, eerst met de camera van mijn pa, later een aantal analoge camera's doorlopen en uiteindelijk bij een Nikon F3 uitgekomen.
Ik heb destijds een opleiding gevolgd die zwart/wit fotograferen maar ook (zwart/wit) DoKawerk bevatte , het DoKawerk heeft me nooit echt kunnen bekoren.
in 1995 heb ik die Nikon F3 verkocht en voor de opbrengst een Videocamera gekocht en een analoge Canon compact camera.

Ik ben al die tijd door blijven fotograferen maar miste toch het zelf kunnen bepalen wat je wil en hoe je het wil, en met de opkomst van de digitale fotografie heb ik in 2001 mijn eerste digitale (compact) camera gekocht en toen sloeg het gevoel toch weer toe , maar nu heviger dan ooit , nooit meer wachten in spanning tot je het resultaat kon zien maar direct je resultaat in de handen hebben.
Nu 20 jaar later vind ik de digitale versie van de DoKa geweldig , je hebt zo enorm veel mogelijkheden met Lightroom en Photoshop waar je vroeger niet eens van kon dromen.
Je hebt tegenwoordig meer het gevoel dat het knippen van foto's niet meer het resultaat oplevert, maar slechts de basis voor de uiteindelijke foto's die je aflevert.

Ik heb een aantal semesters een digitale fotografie opleiding gevolgd als avondopleiding naast mijn baan, en heb daar enorm mijn horizon kunnen verbreden.
architectuur, productfotografie, urbex, licht, waterdruppels en nog zoveel meer, echt een enorme diversiteit aan fotograferen die ik uit mezelf hoogstwaarschijnlijk nooit had gedaan.
Gedurende die opleiding ben ik zelf ook mijn terrein gaan verbreden en heb thematisch steeds een aantal fotoshoots gedaan op TFP basis om ervaring op te doen met allerlei takken van mensen fotografie :  Portretfotografie, Zwangerschapsfotografie, Loveshoots, Themashoots.

Recentelijk heb ik me toegelegd om de kennis en techniek die ik reeds opgedaan had mbt productfotografie verder uit te diepen en te verbreden.

Moopix is gevestigd in Eindhoven en de buiten shoots op locatie kunnen in de regio eindhoven plaatsvinden, of in overleg ook op andere locaties of in geval van boudoir of lingerie shoots ook bij u thuis.
Of het nu gaat om een professionele fotoshoot op locatie (bijv. een vriendinnen shoot of een love shoot) of om portret fotografie, bij Moopix vind je de fotograaf die je foto net dat beetje meer glans geeft dan dat je van jezelf al hebt.
Voor een glamour shoot, boudoir shoot of een portret foto kun je natuurlijk ook een afspraak maken om dat in de studio te doen.

Incidenteel zal ik een boudoir shoot, glamour shoot of potret foto shoot ook doen op TFP basis, als de aanbieding van een TFP
model kan bijdragen aan het opbouwen van zowel mijn portfolio als dat van het TFP model..

Indien voor nabewerking van foto's wordt gekozen dan wordt dit met professionele software en uiterst nauwkeurig gedaan.
Moopix heeft verder de mogelijk gebruik te maken van de diensten van een MUAH (visagiste / kapster) indien u uw makeup uit wil besteden aan een professional op dat gebied.

Comments are closed.