Evenement : Hele Marathon Eindhoven 2015

Foto’s van de marathon 2015 te Eindhoven


De Marathon Eindhoven staat bekend om de snelle parcoursen en enthousiaste ondersteuning door de toeschouwers. De vijftig verschillende muzieklocaties van het Marathonfestival leveren een belangrijke bijdrage aan de zo geroemde sfeer in de stad. Bekende highlights langs het parcours zijn de Markt, Catharinaplein, Stratumseind en Geldropseweg. Traditioneel locaties met enorm veel publiek.
Foto’s zijn gemaakt op de Anthony fokkerweg tussen 12:50 en 16:00 van de laatste hele marathonlopers, en de halve marathon lopers

#MarathonEindhoven #MarathonEhv #040run #iakrun #iakcityrun

Mocht je zelf een evenement organiseren en je behoefte hebben aan de aanwezigheid van een ervaren en professionele fotograaf, er zijn diverse mogelijkheden, check Moopix Evenementen Fotografie voor meer informatie hieromtrent.

Moopix evenementen fotografie was er ook bij :
De foto’s van het evenement zijn te bekijken en te bestellen in het Oypo Album hieronder :

Comments are closed.