Concert Soul ‘n Glow tijdens Grote Beek Pop 2017

Foto's Concert Soul 'n Glow tijdens Grote Beek Pop 2017.

Concert of the band Soul 'n glow

Afgelopen zondag (06 augustus 2017) speelde er een band waarvan ik een van de bandleden al erg lang ken, en aangezien ikzelf muzikant ben geweest (word je ooit muzikant af ?) vind ik het altijd wel weer gaaf om naar een optreden te gaan en zeker als je : met de muziek bezig kunt zijn en hierbij ook nog kunt fotograferen.
Die combinatie is helemaal ideaal. Als muzikant heb je vaak veel beter door wat er gebeurt op het podium, waardoor je beter in de gelegenheid bent daarop te anticiperen als fotograaf.

Wederom gewapend met mijn nieuwe 5D mkIII  en mijn Tamron 150-600 ben ik naar het terrein van de GGZE (Grote Beek) gefietst om ze te bekijken, beluisten en te fotograferen. De muziek van Soul 'n Glow is echt een aanrader, perfecte uitvoeringen van allerlei oude en nieuwere songs, maar wel in een eigen herkenbare uitvoering.

Mocht je zelf een evenement organiseren en je behoefte hebben aan de aanwezigheid van een ervaren en professionele fotograaf, er zijn diverse mogelijkheden.
Check Moopix Evenementen Fotografie voor meer informatie hieromtrent.

Om mee te genieten kun je ze bekijken in dit  Facebook Album , mocht je ze zelf eens willen bekijken vind je hun website hier, en de agenda hier

Comments are closed.