Info : Betaalbare Huisdierfotografie

 


2 Bull terrier puppies in a dutch mail bag

Voor wie het nog niet wist : Moopix doet ook huisdierfotografie :

Er werd me laatst gevraagd door een kennis of ik misschien ook iets deed met huisdier fotografie.
Blijkbaar zijn niet alle mensen die me volgen hier van op de hoogte, en was deze info op de website niet echt heel erg makkelijk te vinden.
Ik heb door de jaren heen erg veel (huis)dieren gefotografeerd en ben mijzelf eigenlijk pas sinds de laatste 5 jaar ook op mensen gaan toeleggen.

 


IMG_2732-Edit

Huisdier Fotografie bij u thuis of op locatie.

Ik houd ervan met dieren te werken, ik heb de kwaliteit om geduldig te wachten tot de beesten me accepteren en het natuurlijke gedrag weer de overhand neemt. Soms is dat vrijwel direct , soms vergt het eerst een kop koffie en kost het een langere tijd alvorens uw huisdier tot rust komt.
Mijn voorkeur gaat uit om te fotograferen bij u thuis, waar uw huisdier zich het meest op zijn of haar gemak zal voelen, maar actiefoto's van uw huisdier kunnen uiteraard ook , die kunnen dan bijvoorbeeld op een mooie buitenlocatie worden genomen.
 

IMG_2565-Edit

Werkwijze Huisdier Fotografie.

Mijn visie is dat flitslicht niet natuurlijk is voor huisdieren, er kan een dreiging van uitgaan (Onweer, vuurwerk) en ik zal dus ten alle tijde proberen te voorkomen dat een huisdier  uit zijn of haar comfortzone wordt gehaald door flitslicht.
Mijn apparatuur is geschikt om ook onder minder gunstige omstandigheden mooie professionele foto's te kunnen maken, en de professionele nabewerking zorgt voor de rest.
Als je studio foto's van je huisdier wil , dan ben ik helaas aangewezen op studio flitslicht, en dan moet dus bekeken worden of dit door uw huisdier als hinderlijk ervaren wordt.

 

tikka de husky poseert in fotostudio

Met je huisdier op de foto.

Aangezien ik aardig wat ervaring op heb gedaan met Modellen en portretfotografie , zijn de foto's die ik van jou maak samen met je huisdier, meer dan enkel een foto van je huisdier waar jij toevallig bij zit , staat of ligt :).

 

IMG_2900-Edit

Ik vind het belangrijk dat ook de mens op zijn best op de foto wordt gezet, je wil je namelijk een foto voor aan de muur waar jullie allebei mooi geportretteerd op staan.
Zonder een geposeerde foto te forceren weet ik door het geven van een enkele aanwijzing en het kiezen van de juiste hoek een foto vaak al direct wat mooier van compositie te maken.

 

Klein blond meisje met adoptie hondje

Afscheids Fotografie.

De meeste van ons kennen het of hebben het zelf meegemaakt,  je maatje, je trouwe vriend wordt langzaam ouder en op een dag moet je rekening gaan houden met een al dan niet naderend (plotseling) afscheid.
Mocht er behoefte aan zijn dan  kan ik voor jou nog een mooie fotoreportage maken van je huisdier, zodat je een blijvende en mooie herinnering hebt van je huisdier, ook al is zij of hij aan de laatste fase van het leven begonnen.
Maar ook als je huisdier plots overleden is wil ik je nog graag helpen door het maken van een aantal mooie foto's voor het definitieve afscheid daar is.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Hier vind je de huisdier fotografie pagina

Comments are closed.