Evenement : Tough Ten Miles [Farmers Fun]

 

2 meisjes tijgerend door de modder bij een Obstacle Run

Foto’s Tough Ten Miles [Farmers Fun] 

Ben jij klaar voor de maximale Farmers Fun beleving?
Wij hopen van wel, want over slechts een paar dagen gaat alweer de 4e en volledig uitverkochte editie van de Tough Ten Miles Famers Fun van start!

Net zoals andere jaren bereiden we je graag goed voor. Lees de onderstaande informatie goed door zodat je zaterdag 25 juni in optima forma van start gaat.
Daarna ben je echt overgeleverd aan het parcours, gemaakt i.s.m. onze Oisterwijkse boeren vol met moddervette obstakels en heel veel Farmers Fun….

Van de Tough Ten Miles website :
Ieder jaar leren wij weer bij en ook deze keer hebben we weer goed geluisterd naar onze deelnemers. De Tough Runners die zich wagen aan de full 10 Miles lopen een eigen ronde met 80 obstakels. Dat betekent natuurlijk nieuwe paden, sloten en weilanden, maar vooral ook nieuwe boerderijen op het parcours.
De 5 miles lopen een ronde met 40 obstakels die ze moeten nemen, daarnaast is er een nieuwe afstand van 2,5 Miles (4km) toegevoegd met 15 obstakels, voor de deelnemers die staan te trappelen om de Farmers Fun eens te proberen, maar die op zien tegen de 5 of 10 Miles.
Deze afstand wordt ook aangeboden aan een nieuwe startgroep, nl. de ouder & kind startgroep, die direct na de KIDS run van start gaat. Verder breiden we zoals elk jaar onze succesvolle obstakels uit en voegen we nieuw spektakel toe aan de uitdagende mix van Farmers Fun hindernissen.

De eerste echte obstacle run vond plaats in Engeland in 1987, waar de Britse soldaat Billy Wilson een 15 kilometer lange stormbaan bedacht voor zijn evenement Tough Guy.
De sport nam echter een grote vlucht toen obstacle running over waaide naar Amerika, waar organisaties zoals Tough Mudder, Spartan Race en Warrior Dash ontstonden.

Mocht je zelf een evenement organiseren en je behoefte hebben aan de aanwezigheid van een ervaren en professionele fotograaf, er zijn diverse mogelijkheden, check Moopix Evenementen Fotografie voor meer informatie hieromtrent.

Moopix evenementen fotografie was er op zaterdag ook bij :
De foto’s van het evenement zijn te bekijken en te bestellen in het Oypo Album hieronder :

Comments are closed.