Evenement : Hell’s Highway Run

Foto’s Hell’s Highway Run [Editie 2016] 

Hell’s Highway Run is een parcours met uiteenlopende, uitdagende hindernissen. Test jij samen met jouw vrienden, familie, collega’s of jouw sportteam je uithoudingsvermogen tijdens deze stormloop? Hekwerk, grote hoogten, modder en andere obstakels worden getrotseerd. Je kunt jezelf inschrijven voor verschillende afstanden. Iedereen kan deze uitdaging aan gaan!

Van de Hell’s Highway Run website :
Een echte aanrader! Tenminste, al je ervan houdt om je algemene fitheid te testen. Het is zowel een fysieke als mentale uitdaging. Jouw doorzettigsvermogen wordt op de proef gesteld. Het gaat om een hindernisparcours van 5, 10 of 15 kilometer, dat je al hardlopend aflegt. Het parcours is ontworpen door stormbaanexperts van het Hell’s Highway team. Het gaat dus niet om tijd, maar om teamwork! Met elkaar die eindstreep halen, da’s waarvoor je het doet!

De eerste echte obstacle run vond plaats in Engeland in 1987, waar de Britse soldaat Billy Wilson een 15 kilometer lange stormbaan bedacht voor zijn evenement Tough Guy.
De sport nam echter een grote vlucht toen obstacle running over waaide naar Amerika, waar organisaties zoals Tough Mudder, Spartan Race en Warrior Dash ontstonden.

Mocht je zelf een evenement organiseren en je behoefte hebben aan de aanwezigheid van een ervaren en professionele fotograaf, er zijn diverse mogelijkheden, check Moopix Evenementen Fotografie voor meer informatie hieromtrent.

Moopix evenementen fotografie was er ook bij :
De foto’s van het evenement zijn te bekijken en te bestellen in het Oypo Album hieronder :

Comments are closed.