Evenement : Breakout Run 2016

Foto van een aantal mensen op de splashjump , een obstakel van de BreakOut Run Foto van een aantal mensen op het HoutVol obstakel tijdens de breakoutrun Foto van 4 mensen die gelanceerd worden door de superhoge waterglijbaan Pussy Lane
De Breakout Run is de ultieme obstacle run met hindernissen.
Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug… Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis.

8 / 16 KM Breakout Run : Zowel op zaterdag als op zondag kunnen gevangenen zich inschrijven voor de dayrun. Tijdens de dayrun leg je een vluchtroute af van 8 of 16 KM.
LastManStanding : Deze categorie is bedoeld voor de zware criminelen. Wie wordt de ultieme uitbreker die het langst uit de handen van de politie weet te blijven? De crimineel die de meeste rondes heeft afgelegd wint een leuke prijs. The Last Man Standing categorie start zaterdag om 10:00 uur en kent geen vaste afstandslimiet.
Op het gevangenisterrein komen deelnemers voor verrassingen te staan, er zullen vele hindernissen ontweken, beklommen en uiteindelijk overwonnen moeten gaan worden.
Chained Breakout : Op zoek naar een extra uitdaging? Leg dan het parcours geketend aan je celgenoot af. Jullie worden met een chain aan elkaar vast gemaakt en leggen het hele parcours samen af.

Breakout Run is een zeer uitdagende obstacle run, maar zeker haalbaar voor iedereen met een basisconditie en een goede dosis motivatie!

Mocht je zelf een evenement organiseren en je behoefte hebben aan de aanwezigheid van een ervaren en professionele fotograaf, er zijn diverse mogelijkheden, check Moopix Evenementen Fotografie voor meer informatie hieromtrent.

Moopix evenementen fotografie was er ook bij :
De foto’s van het evenement zijn te bekijken en te bestellen in het Oypo Album hieronder :

Comments are closed.