Actie : Dit jaar goede vakantiefoto’s ?, Boek een Workshop of beginnerscursus.

Kleurrijke foto van een landschap met herfstkleuren en een dramatische lucht

Landschappen, straatfotografie of Portretten

Jij wil toch ook gewoon thuiskomen van je vakantie met mooie en goede foto's.

De vakantie periode komt langzaam dichterbij, boek daarom nu een 1 op 1 workshop fotografie:
In de workshop leer je om betere foto's te maken, ongeacht het niveau wat je hebt kan ik je dingen meegeven en uitleggen die het niveau van jouw foto's een stuk ophaalt. 
De inhoud en het niveau van de workshop is persoonlijk op jouw reeds aanwezige kennis en mogelijkheden toegespitst.

Architectuur : steile muur met verlichte ramen in willekeurig patroon

Voor mensen die hun camera kennen, maar graag van de automatische stand af willen om zo meer controle te krijgen over hoe ze iets op de foto krijgen.
Voor mensen die meer willen weten wat en hoe ze iets op de foto krijgen zijn er onderwerpen als scherptediepte, perspectief en compositie.
Voor de mensen die meer met hun creativiteit aan de gang willen zijn er onderwerpen als scherptediepte, HDR en effecten.
Voor de mensen die een specifiek doel uitgelicht willen hebben : onderwerpen als HDR, Flitslicht, tegenlicht, actie of wat dan ook.

De workshops zijn een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk , waar je door middel van hands-on (zelf doen) dingen gaat ontdekken en daardoor beter begrijpen.
Het theoriegedeelte word gedaan dmv een aantal handouts die je na de training mag houden om het nog eens op je gemak na te lezen.
Verder krijg je een aantal cheat sheets mee , die je tijdens de vakantie snel en simpel een geheugensteuntje geven hoe het ook al weer zat.

Voor beginners raad ik aan geen workshop te volgen, maar in te schrijven op een beginnerscursus , die wat minder snel gaat en gedetailleerder op de vereiste materie ingaat.

Comments are closed.