Evenement : 59e Beekloop op woensdag 20 april 2016

Foto’s  59e Beekloop op woensdag 20 april 2016

Vader en zoon samen de KidsRun van de 59e Beekloop

De Hypotheker-Beekloop , die op 20 april 2016 voor de 59e keer wordt georganiseerd, is al jaren een “klassieker” voor de regio Eindhoven. Vele lopers weten twee maal per jaar de weg naar het terrein van GGzE locatie de Grote Beek te vinden. Met bijna 2000 deelnemers is de Beekloop, na de halve Marathon van Eindhoven, het grootste loopevenement van de regio Eindhoven.

Voor de allerkleinsten staat er een “Kidsrun” op het programma over een veilige, overzichtelijke ronde van een kilometer (start om 18.40 uur) De jeugd zal dan bij de finish worden toegejuicht door volwassenen die klaar staan voor hun start. Eventueel kunnen ouders eerst het rondje samen met hun kinderen lopen en daarna aansluiten bij de start van 19.00 of 19.10 uur. De loop van alle afstanden gaat over verharde paden over het mooie terrein van de Grote Beek en is geheel verkeersvrij. De start van de 4 en 16 km. is om 19.00 uur en de start van de 8 en 12 km. is om 19.10 uur.

Mocht je zelf een evenement organiseren en je behoefte hebben aan de aanwezigheid van een ervaren en professionele fotograaf, er zijn diverse mogelijkheden, check Moopix Evenementen Fotografie voor meer informatie hieromtrent.

Moopix evenementen fotografie was er ook bij :
De foto’s van het evenement zijn te bekijken en te bestellen in het Oypo Album hieronder :

Comments are closed.