Evenement : Army Urban Run 2016

Foto’s Army Urban Run 2016 Oirschot

IMG_9620
De organisatie van de Army Urban Run ligt in handen van het Brigadehoofdkwartier van 13 Lichte Brigade, een onderdeel van de Koninklijke Landmacht en de Golazo Sports SX en wordt gehouden op het complex van de Generaal-Majoor de Ruyter van Steveninck Kazerne.

Voor de Koninklijke Landmacht is een goede fysieke conditie enorm belangrijk. Militairen moeten altijd in staat zijn om lichamelijk een topprestatie te kunnen leveren.
13 Lichte Brigade uit Oirschot organiseert daarom voor de vijfde keer de Army Urban Run om fysiek alles uit de kast te halen, samen met niet-militairen.

Het parcours van de Army Urban Run is erg afwisselend. Van supersnel asfalt tot mul wit zand. Van bospad tot grasveld. Je komt onderweg van alles tegen. Je schoenen zullen dus vies worden….
De 10 kilometer heeft ± 20 verschillende ‘militaire’ hindernissen, die je aardig uit je tempo halen. Een extra uitdaging om zo snel mogelijk de finish te bereiken.
De 5 kilometer kent dezelfde uitdaging. Met ± 10 verschillende ‘militaire’ hindernissen wordt ook hier je conditie aardig op de proef gesteld.

Mocht je zelf een evenement organiseren en je behoefte hebben aan de aanwezigheid van een ervaren en professionele fotograaf, er zijn diverse mogelijkheden, check Moopix Evenementen Fotografie voor meer informatie hieromtrent.

Moopix evenementen fotografie was er ook bij :
De foto’s van het evenement zijn te bekijken en te bestellen in het Oypo Album hieronder :

Comments are closed.